Dag 3 fortsättning

Hej igen kära dagbok!
Idag vaknade vi ju vid 4 så vi drog direkt till stallet efter att vi hade ätit lunch vid halv 6. Lite sen lunch? När vi kom till stallet tog vi in hästarna som va ju lääängst bort i hagen så det tog ju aboslut inte 20 minuter att få in dem. Och påväg till grindarna skullve vi in under en gren alla hästarna gick lätt under förutom Richard såklart. När Lizzie hade gått under som gick först galloperade hon iväg och alla följde efter utom Richard som sega sig igenom under grenen men sen satte igång i full galopp mot de andra hästarna. Anndao skulle longera Lizzie, video kommer. Jag duschade och kylde honom lite eftersom han hade 38,26 i temp. Sen så skrittade vi till slottet och det var mysigt! bilder finns SÅKLART. Vi va väl ute och red i 30 minuter.( för att Richard går så långsamt) :P Men i början gick dom faktigst berdvid varandra och Lizzie gick långsamt och IBLAND ( typ 2 ggr (!) )lite lite bakom av sig själv på långa tyglar (!) :D ! När vi kom tillbaka tog jag  (NNicole ) tempen på Richard igen och det hade gått ner till 38,09. så det var bra! Lilla Lizzie fick mat och när hon hade ätit upp det släppte vi ut de. Mamma va så snäll att hon kom och hämtade oss så vi slapp gå i shorts när det är massa myggor.


pussss





söta hästar


KÄNSLIGA LÄSARE VARNAS!!!!





















Lizzie har fått ett sår, men vi vet inte hur, men hon har nog kliat sig mot ett träd, de sitter under mygghuvan så hon har nog inte blivit biten, + att hon är fär cool för att någon skulle bita henne om de inte var en älgis på besök(?) :O men de är ganska osannolikt, Om den inte hoppade över staketet, och vi har ändå inte sett några, bara en när vi var här på besök. Men iochför sig om älgen hede rosa vingar en en propeller som karlsson på taken så kanske de kan ha varit den, eller en hare med fallskärm(?) Nej vi vet inte men de är inte så rialistiskt =P



Dag 3

God morgon godmorgon!
Eftersom vi har övar 30 läsare!!!! så ska vi fira det med marängtårta som är ju OTROLIGT gott! Imorgon klockan 3 kan ni få komma och smaka, vi kommer vara nere på bryggan under den elaka tantens hus. Vi är "precis" nyvakna. Vi gick upp halv 8 imorse eftersom vi skulle till granngården och köpa lite hästsaker. Sen åkte vi och storhandlade, blev ganska mycket chips och läsk, men 2 äpplen och 2 päron fick vi iaf med oss tillbaka  :P När vi kom hem vid typ 12 var vi jätte trötta så vi somnade, hehe. Nu vid 4 när vi vaknade blev det lunch dax och snart ska vi börja bege oss till stallet och rida och longera, IMORGON kommer Lizzies sadlar som vi glömde i stallet , wiiiie, då ska vi rida ut.

På återsende !

PUSS 


Dag 2 fortsättning

Hallå hallå!
Nu har vi badat i poolen och suttit vid bryggan och mysigt. När vi satt där kom vi på att vi kunde bada med hästarna vid mini-stranden men vi va ju såklart tvunga att fråga Margit eftersom hon äger den delen och vi är artiga! men kärringen sa ju nej. Men här kommer lite bilder.
Pusssss


richard ville ju komma ut i hagen

poolen hemma

bryggan

Dag 2

Kära älskade dagbok!
Vi har precis gjort goda pannkakor. Vi är ju bara för tjocka. grädde, glass, maräng & Anndaos hemmgjorde hallonsylt! Vill ni ha receptet är de bara att fråga. Jag (nicole) steker pannkakorna eftersom jag är mästare. Jag kan liksom slänga de i luften och fånga de i stekpannan igen, BONJOUR! Tidigare idag så kom hovslagaren eftersom Lizzie tappade sin ena sko igår. Sen skulle Anndao longera och jag red. Innan vi red tog Nicole bort typ 20 fästingar, MINST ! Lizzie hade inga men hon hade kliat sig mot massa träd och fått kära över hela sig som tog typ en timme att få bort med en liten svamp med baby olja, hihi så nu är hon jätte glansig och mysig  ! Richard var fin men kändes okoncentrerad eftersom ridbanan är precis vid beteshagen. Han kändes inte lika mjuk och fin i höger som han brukar men jag tror det kan bero på hans sår i läppen. Lizzie var också fin, hon kollade på en traktor och kompisarna i hagen innan och kändes ganska okoncentrerad, men sen när traktorn hade åkt och kompisarna bara stod där i hagen var hon jätte duktig, den nya chambonggrejen är mycke bättre än den förra :D Sen när kompisarna i hagen sprang iväg in mot skogen i hagen kännde hon sig lite ensaam och lämnad, och började kolla på annat, men hon vart fin sen och då slutade vi och gick en promenad, Sen gick vi in med dom och hade på fästingmedel och fixade och gav dom mat :D ´nu ska vi snart bada i poolen vi han inte fiska idag :/ men vi har ju som sagt ganska många dagar på oss, sen ska vi tillbaka till stallet och Lizzie ska få sin mat. På återseende!

Puss!


dag 1 fortsättning

Hej igen kära dagbok!
Blev en skogisturis i skogis, eller snarare på vägenen :D När vi gick parrarellt med betes hagen sprang dom tre som var kvaris efter och hittade där med stora delen, (den delen längst bort från ingången) mycket brais! :D Lizzie har tappat en sko, vilket kanske inte förvånar, de är vänster fram om ni vill veta , imorgon ska vi ringa Bosse, han kan slå på skoisar, mycket bra! Sen har hon även ett litet skrapsår på vänster fram även de, otursdrabbat ben där, stackarn, de är nu insmort med jodopaxgel, den va nicoles, hon lånade ut den. Sen har lille Richard fått ett jackis på läppen, eller i läppen, de ser läskigt ut. det är också insmort med jodopaxgel, de var Nicoles jodopaxgel. När vi skulle gå hem såg vi en sork, tror vi :)
Nu vet vi inte vad vi ska göra men på återseende.

Pusshej!

lilla söta Richard
                                                                                                                                                             


lilla söta Lizzie

dag 1

Kära dagbok.
Idag flyttade Lizzie ut till Tant Berit och bete. För att få iväg Lizzie på betet, beställde en hästtaxi! den var TUFF SOM TÅGET! När vi kom fram till Tant Berit ringde vi henne så hon kunde komma och möta oss, det tog lite tid men det gör inget för hon är så gullig. Vi bar in hälften av Lizzies saker för resten fick in plats, BUHU. En sak som va så HIMLA ROLIGT. det var att vi glömde sadlaarna..alla typ bah ÅHNEEEEEJ! Men vi fick ett gott skratt. Peter som är så snäll och söt ska hämta sadlarna imorgon efter sitt jobb i stallet. nej, Peter är inte bög. Alla pojkar somr rider är faktiskt inte böga! Liksom min brorsa (nicoles) han har ridit och han är inte bög..i think. men i alla fall, tillbaks till ämnet. Vi släppte sedan ut Lizzie på betet. Hästarna blev helt CRAZY IN THA HEAD. De sprang runt och sparkade i luften och lät lite. Men de var söta för dem är hästar, och vi ÄLSKAR hästar! <3 Vi träffade Tant Berits kissemiss. Den var så cuuute. Vi stod och tittade lite medans som hälsade och lekte med varandra. Lizzie var lite elak mot Richard..hon sparkade honom på bogen. Men Richard är ju så tuff att han inte fick ont, hihihihihi. Sen kom vi hem och nu sitter vi här och ska snart grilla kött! Senare ikväll ska vi skritta ut/promenera så hästarna på lära känna varann lite och få lite motion. Nu ska vi grilla!

Pusssss Anndao&Nicole

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0